Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Těžko by se našla žena, již by alespoň jeden muž z tohoto reprezentativního výběru nezaujal. Tito pánové však o jejich obdiv příliš nestojí, protože dávají přednost stejnému pohlaví.

Ne každý umělec má ambice jako Elton John, který se stal gay ikonou a svou orientaci zdůrazňuje excentrickým módním stylem i emotivním vystupováním na veřejnosti. Světový šoubyznys je plný homosexuálů, kteří si své soukromí dlouho střežili.  Ve 21. století však není nutné kvůli kariéře skrývat pravou tvář.

Průkopníkem opožděného coming outu je zpěvák Ricky Martin, pro něhož měli už od 90. let slabost nejen fanynky, ale také homosexuálové, kteří si na jeho přiznání museli počkat až do roku 2010, přestože o zpěvákově orientaci nebylo pochyb.

Podstatně větším překvapením byl moment, kdy se k lásce k mužům přiznal Wenworth Miller ze seriálu Útěk z vězení. Jeho gesto mělo o to větší efekt, že coming outem odmítl pozvánku na festival do Ruska, kde jsou sexuální menšiny diskriminovány.

Dalším homosexuálem figurujícím v žebříčku nejatraktivnějších herců je Matt Bomer, jehož přiznání údajně připravilo o roli Supermana. Letos se ovšem dočkal Zlatého globu za roli v televizním filmu Stejná srdce, kde se před kamerou nemusel přetvařovat, protože v něm ztvárnil gaye.

K dalším hercům, jež si divačky zamilovaly, aniž by tušily, že jsou pro ně nedostupným zbožím, patří Luke MacFarlance, Sean Maher či Zachary Quinto.

Vlny country music loni pořádně rozvířil zpěvák Ty Herndon, který šel s pravdou ven až ve svých 52 letech. Přestože už v dětství pocítil lásku k mužům, několik desetiletí se vlídně usmíval na své posluchačky, jež ho mylně považovaly za ideálního manžela.

Kdo je vám nejsympatičtější?
Matt Bomer
19,1 %
Wenworth Miller
20 %
Luke Macfarlane
28,1 %
Zachary Quinto
3,6 %
Ricky Martin
23,7 %
Sean Maher
1,8 %
Ty Herndon
3,7 %
Celkem hlasovalo 20212 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám