Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Celebrity občas udělají všechno proto, aby byly k nepoznání. Anně Kurnikově (30) se to v úterý na letišti v Los Angeles téměř povedlo. Zkušení paparazzi mají na známé osobnosti čich a vypátrají je téměř v kterékoli podobě.

Bývalá profesionální ruská tenistka a modelka se snažila uniknout pozornosti fotografů a zvědavým pohledům spolucestujících v letadle. Neváhala ze sebe udělat maskovaného vojáčka. Nasadila těžký kalibr, když si na sebe vzala maskáče, tenisky, khaki tričko s dlouhým rukávem, přes které oblékla ještě jedno s rukávy krátkými v černé barvě. Pak už stačilo jen stáhnout pod tmavou kšiltovku krásné dlouhé blond vlasy, nasadit velké sluneční brýle a dokonalý maskovací manévr byl na světě.

Přestože Kurnikova nikdy nevyhrála žádný grandslamový titul sama za sebe, v roce 2000 byla osmou nejlepší tenisovou hráčkou světa. Velice se jí však dařilo ve čtyřhře. S Martinou Hingisovou dokonce vyhrály v letech 1999 a 2002 Australian Open. Po přetrvávajících problémech s páteří však profesionální kariéru tenistky musela ukončit.

Ruská kráska strávila pět let se španělským zpěvákem Enrique Iglesiasem, ale poté, co si jí ani po třech letech od zásnub nevzal a prohlásil, že svatbu s Annou neplánuje, následoval rozchod.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám