Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Šárka Marková (37) patří k pěveckým matadorkám, které nejen na muzikálových prknech vídáme už více než patnáct let. Kromě hlavní role v muzikálu Pomáda má na svém kontě také účinkování v Popelce, Bídnících či úspěšném muzikálu Děti ráje.

V prvních dnech nového roku odjela zpěvačka do Dominikánské republiky, kde si se svou kolegyní z Dětí ráje Petrou Doležalovou vychutnávala týdenní dámskou jízdu plnou relaxu na nádherných karibských plážích.

Zpěvačka si dovolenou nadmíru užívala. "Chtěla jsem vypnout, ležet na pláži, popíjet koktejly, tančit salsu a prostě si užívat klidu," prozradila Šárka.

Zpěvačka ale jen nelenošila a na karibském ostrově si také vychutnávala právě svůj oblíbený tanec, latinskoamerickou salsu. "Je to spojení pozitivní energie a muziky v jednom, ten rytmus a hudba mne zcela pohlcují," prozradila zpěvačka, která kvůli lásce k tomuto tanci vyrazila před lety i na Kubu.

Zároveň také přiznala, že dovolená v dominikánské Samaně byla jedna z jejích nejkrásnějších. "Je to opravdový ráj na zemi," dodala.

Teď už zpěvačku čeká jenom práce. "Potřebovala jsem nabrat síly i na to, že mě čeká spousta nové i staronové práce. Kromě zájezdové hudební crazy komedie Svatba (ne)bude a zkoušení nové komedie Staří (zvrhlí)ci, která bude mít premiéru na jaře, dotáčíme nahrávku CD k muzikálu Don Juan a v průběhu toho dokončuji i konečnou podobu toho, jak by mělo vypadat mé další album, abychom již mohli začít točit. A velice ráda bych pozvala všechny ty, kteří mají stejně jako já rádi krásné melodie a výborné texty na večer s chutí šansonu a vůní muzikálu s názvem Šansonování, který se bude konat v březnu," uzavřela zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám