Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejspíš si ho pamatujete jako dětského hrdinu ze seriálu Kde padají hvězdy, kde se zhostil hlavní role chlapce Lojzíka, který prožívá zajímavé příběhy během pobytu v ozdravovně pro děti s respiračními chorobami. Případně jste ho jistě zaznamenali po boku Josefa Abrháma, Ondřeje Vetchého a Martina Dejdara v komedii Pánská jízda.

Nyní byste ale Vladimíra Škultétyho (42) jen stěží poznali. Herec je sice stále nepříliš vysoký a zůstala mu také dětská křehkost postavy, v obličeji už ale dávno nepřipomíná dítě, ale díky hustému plnovousu se podobá spíš zahradnímu trpaslíkovi.

Škultétyho budete nyní moct vídat pravidelně v seriálu Pizza Boy, který odvysílá internetová televize Stream.cz. Jak už název napovídá, v dílku s obsahem černého humoru jde poslíčkovi o to dovézt včas pizzu a dostat slušné spropitné.

„Jako poslíček bych se, kdybych nebyl hercem, živit mohl. Mnohé jsem se při natáčení naučil a v řadě věcí zdokonalil. Některé příběhy jsou vyložená fikce, jiné by se klidně mohly stát. Mně se ta role hodně líbila a docela jsme si při realizaci užili, i když jednotlivé díly trvají jen sedm minut. O to víc je v nich děje a já věřím, že Pizza Boy zaujme,“ uvedl hlavní hrdina příběhů, nebo možná spíše scének, Vladimír Škultéty, známý také z filmů Oběti a vrazi či Parfect Days, nebo ze seriálu Ulice.

Internetová televize pokračuje v nastaveném trendu. Místo toho, aby zveřejňovala jednotlivé díly v týdenních intervalech, tak v úterý 20. ledna zveřejní všechny části najednou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám