Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdekoli se objeví Emma Smetana (36), tam je v závěsu její partner Jordan Haj a funguje to samozřejmě obráceně. Patří mezi dvojice, které se ochotně podporují ve svých pracovních projektech. Jde vidět, že spolu prostě rádi tráví každou možnou chvíli.

Pár spolu žije na psí knížku už sedm let, a tak se logicky nabízí otázka, kdy svůj vztah zoficiální. „Svatba opravdu není na programu. Je nám spolu dobře a ke štěstí nepotřebujeme kus papíru. Jak někdo moudrý řekl, svatba bývá prvním krokem k rozchodu a s tím určitě nepočítáme, proto o ní ani neuvažujeme,“ nechal se slyšet populární páreček.

Emmu a Jordana jsme zastihli na prezentaci nového dvanáctidílného seriálu internetové televize Stream.cz s názvem Pizza Boy, v němž má krásnější z dvojice malou roli. Jde o černou komedii o poslíčkovi, jehož jediným přáním je dovézt včas pizzu a dostat slušné dýško. Jak to ale občas bývá, cesty jeho osudu jsou značně klikaté. „Dostala jsem tam malou roli, vlastně hraju sama sebe,“ prozradila před projekcí Ema Smetana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám