Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Málokoho z nás dokáže překvapit něco tak obyčejného, jako je pocení. Potí se přece každý. Při sportu, v parném létě, někdy nás pocení dokáže pěkně potrápit, i když jsme hodně nervózní nebo nemluvíme zrovna čistou pravdu. Existují však lidé, kterým nadměrné pocení doslova ničí život. Lidé, kteří se potí na dlaních, na obličeji, nohách i jinde tolik a tak často, že jim to neumožňuje normálně žít. Právě pro ně jsme zkoušeli nový Electro Antiperspirant. Je pravda, co se o něm říká?

Electro Antiperspirant jako bič na nadměrné pocení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

O tomto zdravotnickém prostředku vyvinutém českou společností Hightech Development s.r.o. už toho bylo napsáno mnoho. A to nejen v České republice, ale hlavně v zahraničí. Léčba nadměrného pocení elektrickými impulsy zní pro mnoho z nás ještě dnes jako science fiction. Přitom první Electro Antiperspirant byl uveden na trh již v roce 2011 a od té doby si ho vyzkoušely desítky tisíc lidí. Jak to tedy doopravdy je? Kde všude Electro Antiperspirant pomáhá a jaké typy nadměrného pocení dokáže odstranit? Ptali jsme se lékařů i samotného výrobce.

Jaký typ přístroje použít ve vašem případě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V současnosti jsou na trhu 3 druhy Electro Antiperspirantu. Klasický a léty prověřený základní model, který lze díky mnoha kompatibilním adaptérům použít na téměř každou část těla. Včetně obličeje, vlasové části, zad, břicha, hrudníku nebo čela. Dalším je Electro Antiperspirant® Sensitive. Ten byl vytvořen pro pacienty, kteří jsou na elektroterapii zvláště citliví. Tento model umožňuje léčbu obou dlaní bez asistence druhé osoby, chodidel a se speciálními adaptéry do podpaží i terapii podpaží. No a nakonec je tu Sada pro rychlou terapii končetin, která, jak už název napovídá, je určena k bleskovému odstranění nadměrného pocení na všech 4 končetinách současně.

Slovo výrobce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Electro Antiperspirant byl od počátku vyvíjený pouze pro majitele společnosti, který nadměrným pocením sám trpí. S komerčním využitím se zprvu vůbec nepočítalo. Naším úkolem bylo vyvinout řešení, které by dokázalo toto pocení zastavit co možná nejzdravějším způsobem,“ říká jeden z technologů společnosti. „Po několikaletém vývoji a stovkách, ne-li tisících hodin testů a zkoušek se nám to podařilo. Jsme sami překvapeni, kolika lidem jsme za tu dobu, kdy jsou Electro Antiperspiranty na trhu, mohli pomoci. Jsou jich tisíce! Při prodeji jsme přitom obešli klasické distributory, a zákazníci tak mohou tuto technologickou špičku získat přímo od výrobce za tu nejlepší cenu.“

Další články

Načítám