Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Prachařová (38) si udělala opravdu pěkný začátek roku. "Byla jsem na dovolené v Americe, teď jsem tady asi na čtyři dny a pak letím s Jakubem a Kryšpínem k moři na Lanzarote. Takže mi tenhle rok začal docela hezky," pochlubila se.

V Americe byla hlavně nakupovat. "Sice jsem se taky válela, ale nakupování bylo víc. A na té další dovolené se budu taky válet, ale nakupovat už ne, protože to nemám kam dávat," smála se. A nepotřebovala by tedy v šatníku zásah stylisty, který by některé kousky vyřadil? "To jsem zvládla sama a vytřídila jsem asi osm pytlů," svěřila.

A prozradila také, co s vyřazenými kousky dělá. Na charitativní bazary rozhodně nejdou. "Všechno to odvezu mámě, aby měla v čem chodit," prozradila Agáta, kde se vlastně obléká Veronika Žilková (62). Protože byly obě na stejném večírku, ukázala nám Agáta, co má Veronika na sobě po ní.

"Bunda je po mně, sukně je její, korále jsou moje. A celou jsem ji nastylovala," upřesnila Agáta. "A co se mámě nehodí, dávám kamarádkám. Ale máma má právo prvního výběru. Ale když to má velký výstřih nebo příliš bokový střih, lifruju to rovnou dál, protože by si to nevzala," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám