Hlavní obsah
Článek

Největší slávu má Leona Machálková (56) už za sebou, ale ze sloupečku nejznámějších českých zpěvaček ji jen tak někdo nevyšoupne. Poslední sólové album, a to kompilaci největších hitů, sice vydala už v roce 2009, takže pro její fanoušky žádná sláva, často se však objevuje na koncertech. A tam předvádí stejné výkony jako před lety. Pěvecké i pohybové.

Naposledy ji její příznivci mohli vidět v Lucerně, kde se sešlo mnoho českých umělců, aby písní poblahopřálo Milanu Drobnému, který zde slavil své sedmdesáté narozeniny. „Neměla jsem vůbec problém, říci na nabídku, abych přišla Milanovi zazpívat k jubileu, ano. A udělala jsem dobře. Celý večer proběhl v absolutní pohodě a bylo fajn slyšet písničky, které už třeba nepatří mezi nejposlouchanější, ale stále si je lidé pobrukují,“ uvedla Machálková, která byla jednou z dvacítky hostů.

Dalšími byli Jiří Suchý, Petra Janů, Yvonne Přenosilová, Kamélie, Marie Tomsová, Václav Neckář, Pavel Šporcl, Dalibor Janda či Petr Kolář, který Drobnému připil na zdraví tolikrát, že z toho sám přišel k újmě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám