Hlavní obsah
Článek

Herečka Mahulena Bočanová (57) má v životě dvě novinky, jednu pracovní a jednu soukromou. Začíná hrát v novém seriálu Všechny moje lásky a její exmanžel Viktor Mráz (57) se stal znovu otcem. Popovídali jsme si o obojím, a samozřejmě nás zajímalo i to, zda se v Mahulenině životě neobjevil nějaký nový muž.

"Mezi Vyprávěj, kde jsem hrála roky, a tímhle seriálem jsem měla jen minimální pauzu a byla jsem ráda, že scenárista Rudolf Merkner, který psal Vyprávěj, si mne pro roli Lízy vybral. Konečně budu hrát charakterní kvalitní holku, i když pak bude taky mít v pozdějších dílech nějaké ty kiksy. Ruda mi vždycky dával nějaké potvory a hydry, a tahle si snad konečně získá sympatie lidí," myslí si Mahulena.

"Je to šikovná manažerka jedné agentury, má doma dvě pubertální děti a manžela, velice bohatého a také krásného chlapa, kterého mi hraje Stanislav Majer, jenž je ale pořád někde v čudu na cestách. Ona je sama na děti i domácnost, ale zvládá to," popsala svoji postavu. A jak to doma zvládá ona? "Úplně stejně, jen mi tam chybí ten krásný chlap," smála se.

Pokud jde o děti, tak se před týdnem narodil bráška Mahulenině dceři Márince. "Už ho viděla, teď zrovna poprvé. Ale věděla to samozřejmě dlouho, protože když to miminko žena čeká, tak je rostoucí bříško vidět a Márinka už tyhle věci dávno chápe. Těšila se na něj, ale myslím, že pochopí, že má bráchu, až bude Matěj starší a bude si s ní moct hrát. Teď se těšila, že bude miminko chovat nebo vozit v kočárku. A já ho viděla zatím jenom na fotografii," svěřila nám Mahulena.

Mahulena sice zmizela z obrazovek jako moderátorka, ale na nedostatek práce si rozhodně nestěžuje. "Předtím jsem neměla čas na divadlo, tak ho teď víc hraju. Ve třech divadlech mám asi deset nebo dvanáct představení. Snažím se hrát maximálně dvacetkrát do měsíce, abych těch deset dní mohla být s Márinkou. A přes den točím seriál, mám rozhlas, dabing, věci, které nejsou tolik vidět," vypočítala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám