Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jedině věda dokáže dokonale popsat proces stárnutí organismu. Věda naštěstí nachází i způsoby, jak tento nezvratný proces zpomalit. Krémy Pyratine obsahují patentované látky ze skupiny cytokininů, které redukují i hluboké vrásky, dramaticky zpomalují stárnutí pleti a velmi účinně bojují proti růžovce.

Zázrak jménem cytokininy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krémy Pyratine (www.pyratine.eu) využívají přelomové poznatky vědců v oblasti cytokininů. Cytokininy řídí mimo jiné stárnutí listů. Vědci zjistili, že listy ponořené v roztoku, který obsahuje nepatrnou koncentraci cytokininů, zůstávají déle zelené, nežloutnou, a tedy výrazně pomaleji stárnou. Posléze se vědcům podařilo nalézt látky ze stejné skupiny s ještě silnějšími proti stárnoucími účinky. Ty byly v licenci poskytnuty firmě Senetek z Kalifornie. Vznikl krém Pyratine.

Pyratine redukuje i hluboké vrásky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Aktivní složky Pyratinu jsou extrahovány z rostlin. V souladu s přísnými procedurami americké FDA (úřad pro kontrolu potravin a léčiv) proběhla série testů, které potvrdily výrazné zlepšení textury pleti již během několika dní používání. Stejné testy zároveň ukázaly, že přípravky Pyratine v tomto směru dosahují lepších výsledků než Renova, tedy v USA jediný oficiálně schválený produkt proti stárnutí pokožky.

Velmi vhodný na citlivou pokožku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Běžné krémy proti vráskám obsahují většinou kyselinu linolovou, ropné oleje, dimetikon a další hydratační složky, které mívají nepříjemné vedlejší účinky. Pleť například zanechávají nevzhledně mastnou. Pyratine zajistí hydratovanou pokožku bez nepříjemného mastného efektu. U krémů Pyratine (www.pyratine.eu) byly navíc prokázány protizánětlivé účinky a pozitivní vliv na obnovení přirozené ochranné funkce kůže. Studie Kalifornské univerzity prokázala snížení zarudnutí tváře o 42 % během 14 dní používání, a dokonce 67 % na konci 12. týdne pravidelné aplikace krémů Pyratine.

Ověřeno českými zákazníky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krémy Pyratine sbírají pozitivní ohlasy napříč světem a do povědomí se rychle dostávají také v Česku. Zákaznice Eva z Prahy o Pyratinu řekla: „Podle mé zkušenosti je krém výborný. Mám citlivou pleť, takže spoustu krémů, i dražších, nemohu používat. Pro mne je velikou výhodou i to, že krém je pouze jeden (noční + denní). Jestli vás to potěší, krém začala používat i moje dcera a je také velice spokojená.“ Pyratine má spokojené zákazníky rovněž mezi muži. Jirka například o Pyratinu říká: „Používám Pyratine XR velice dlouho, dá se říct od doby, kdy ho zlaté české ručičky vynalezly. Ale co je důležité...opravdu funguje. Jako jediný krém na opravdu problematickou pleť.“

Pyratine léčí růžovku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přípravky Pyratine prošly řadou nezávislých klinických studií, které potvrdily výraznou účinnost v boji proti růžovce. Pozitivní účinky však hlásí zejména samotní zákazníci. Zákaznice Jana, doktorka, o účincích Pyratinu říká: „Už dva roky trpím rasaceou. Na našem trhu jsem vyzkoušela snad všechny dostupné krémy, ale až Pyratine si s ní poradil. Až na vyšší cenu není tomuto krému co vytknout,“ řekla. Pyratine účinně eliminuje všechny tři základní projevy růžovky: Výrazné zarudnutí kůže, aknózní léze a rovněž pavoučí žilky. Pyratine XR lze k léčbě růžovky používat zcela bez omezení. Díky unikátnímu složení je možná dlouhodobá aplikace bez vedlejších účinků.

Další články

Načítám