Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Příznivci hvězdičky Ornelly Štikové (31), zbystřete! Tahle neotřelá mladá dívka se poprvé před kamerou a fotoaparáty svlékla do erotického prádélka, jímž doma v ložnici vzbuzuje vášně ve svém příteli Josefu Koktovi. Nechyběly ani podvazky a tanec u tyče!

Ornellu Štikovou doma plácá přítel jako kobylu po zadku, i kdyby ho ale shodila ze schodů, prý by jí odpustil a v životě by ji neuhodil. O tom se rozpovídala na natáčení videoklipu k duetu Honzy Bendiga a Gitany Nádherná, který se týká domácího násilí. „Vzala jsem tu roli, protože chci pomoci týraným ženám. Já sama nikdy na žádného násilníka nenarazila. Všichni partneři byli gentlemani, Pepa je asi největší,“ prozradila nám Ornella, kterou ve videu nadějný model Ondřej Valenta pořádně ztluče a chová se k ní i před malým dítětem neurvale. Ve skutečnosti se na sebe smáli, a tak byl pro některé šok, když pak viděli Ondřeje při akci, při které z něj šel přímo strach!

Ornella nejdřív měla velký problém se scénářem a také s místem natáčení ve vyhlášeném pražském gay klubu, ale nakonec usoudila, že vše je pro dobrou věc. „Prádlo je z Paříže, vybíral mi ho Pepa. Bylo to potřeba, aby na mě přece jen nežárlil,“ dodala vysmátá Ornella, která si asi nejvíc užila scénu, kdy jednomu ze štamgastů její postavy, lehké děvy, chrstne šampáňo do obličeje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám