Hlavní obsah
Článek

Na úterní večer se dlouho nezapomene. Po měsících očekávání k nám totiž dorazil poslední díl ságy o statečném kouzelníkovi Harrym Potterovi a jeho přátelích. A na slavnostní premiéře nesměly chybět ani české celebrity. Moderátorka Eva Decastelo (45) předvedla své vnady. Dorazila totiž bez podprsenky.

Eva Decastelo sice není největší fanynkou Harryho Pottera, zato na VIP premiéře nesměla chybět. Její manžel René totiž nemohl dospat. Eva, která svou přítomností a hlavně outfitem potěšila nejedno mužské oko, mu dělala doprovod.

„Můj manžel je velký fanoušek Harryho Pottera, takže jsem povinně musela skouknout všechny díly. Ale na tento díl se moc těším, protože bude plný úchvatných soubojů a hlavně konečně dojde k tomu závěrečnému,“ svěřila se krásná maminka dvou dětí.

To Nikol Moravcová má k "Harrymu" kladnější vztah. „Když Harryho začali dávat, byla jsem ještě na základní škole. Takže jsem na něm vyrůstala. V podstatě jsme dospívali společně, takže se na poslední díl moc těším,“ prozradila Super.cz modelka.

Syn hitmakera Karla Svobody Petr zase prozradil, v kom ze tří přátel se vidí. "Já kdybych byl v Bradavicích, tak bych určitě byl ten zrzavý kamarád Harryho Pottera. Je to takový pohodář a to si myslím, že jsem přesně já," vysvětlil mladý Svoboda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám