Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme zpěváka Bohuše Matuše (50) potkali na promo focení, udivilo nás, že na rozdíl od kolegů z muzikálu Fantom opery neměl předepsaný oděv, tedy oblek. "Byl jsem donucen zhubnout a všechno je mi velké. Takže jsem se navlékl do tohohle, co jsem nosil před deseti lety, když jsem byl ještě hubený," vysvětlil Super.cz.

"Už mi jsou jenom šátky, i když tenhle je nový a větší, aby se mi neshrnoval. Ale jinak si zase připadám jako chlapeček. Vždyť jsem vážil devadesát tři kilo a je fakt znát, že teď mám osmdesát čtyři," uvedl. "Ale zvolil jsem drastickou dietu, pořád mě divně bolí břicho a není mi dobře," připustil, že tak úplně skvěle se necítí.

"Koupil jsem si nějaké léky, a když jsem je začal polykat, začalo mě píchat na břiše. Cítím hodně, že jsem si něco udělal se žaludkem. U doktora jsem ještě nebyl, ale doufám, že kvůli Fantomovi opery neskončím se žaludečními vředy. Ale i tak by to za to stálo," uzavřel.

Související témata:

Další články

Načítám