Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blonďatá herečka Kateřina Herčíková (36), kterou proslavily její ulítlé výstupy v několika talk show, se hodně ráda zdobí. "Jako každá žena si na doplňky potrpím. Ani bych je nedokázala spočítat. A ty nejdražší? Brilianty to nejsou, ty ani nemám," prozradila Super.cz. Její manžel, veterinář Jan Herčík, evidentně drahými dary nehýří.

Doma u Kateřiny to zřejmě vypadá jako v menší prodejně bižuterie. "Všechno mám pořádně srovnané. V krabičkách, na háčcích, v poličkách," upřesnila. Nejdražší jsou pro ni šperky, které má jako dárky nebo suvenýry z cest. Přívěšky na obojek kupuje i svému psovi a vždy jsou spolu navzájem sladění.

Na večírek na zahradě Petra Jandy se kromě povinného klobouku vyzdobila celou řadou prstýnků a několika náramky. "Někomu by se mohly zdát laciné, ale pro mě svoji hodnotu mají," míní. Nerada se jich zbavuje. "Čím jsou starší, tím větší cenu pro mě mají. Jen jednou jsem věnovala do charitativní dražby takovou kapsičku s kamínkem pro štěstí. Ale měla jsem víc podobných," vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám