Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hurikán Dalibor Janda (71) patří k nejvyvinutějším mužům českého šoubyznysu, což je patrné téměř pokaždé, kdy se objeví ve společnosti. S oblibou totiž nosí hodně těsné džíny, které pro jeho mohutné nádobíčko nejsou tím nejvhodnějším kouskem oblečení.

V rozkroku se mu totiž v upnutých džínách vyjímá obrovská boule, jež se na společenských akcích automaticky dostává do hledáčku přítomných fotografů.

Janda na sebe obvykle upozorňuje svým typickým chraplákem, ale pokud rozšafně roztáhne nohy, mají dámy podobný problém s očima jako pánové, kteří se nevydrží dívat do očí ženám s příliš hlubokým výstřihem.

Zpěvák dorazil v doprovodu dcery Jiřiny do vyprodané Lucerny, kde se konal u příležitosti sedmdesátých narozenin jubilejní koncert Milana Drobného. Dalibor Janda na tomto koncertě jako host zazpíval stejně jako řada dalších celebrit včetně Václava Neckáře, Yvetty Simonové, Petra Koláře a dalších.

Reklama

Další články

Načítám