Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Marta Jandová má smyslnější křivky než dříve. Ňadra se jí více dmou, zadeček bujně vlní. "Uvědomuji si to a velkou radost z toho nemám. Přibrala jsem totiž pět kilo, protože mi doktoři zakázali cigarety. Pět kilo za osmnáct dní," zoufala si Marta. Mužům, kteří na ni vrhají vilné pohledy, to ale rozhodně nevadí.

Na kloboukové párty, kterou pořádal její otec, rocker Petra Janda, Marta raději jen popíjela bílé víno a od pečeného prasátka a dalších lahůdek se držela dál. "Když jsem přestala kouřit, nezačala jsem se přejídat. Nechápu, co se to mým tělem děje. Už se pomalu nevejdu do žádných džín," postěžovala si. "Snad to vyskákám na koncertech s mojí skupinou Die Happy," věří.

Marta na párty dostala od táty úkol přinést všechny svoje klobouky. "Nějak pozdě nahlásil, že půjde o tematický večírek. Tak tady potkávám na cizích hlavách spoustu svých klobouků, které na mejdanu rozdával, aby to vypadalo dobře," smála se. Jeden z nich měla i její mladší sestra Eliška.

Nejmladší Anežka měla jen mašličku. "Kloboučky nesnáší. To já si užívám ten svůj, který mi Petr koupil, když jsme byli před rokem poprvé na Velké pardubické," svěřila její maminka Alice Jandová.

"Zahradní párty pořádám v červenci už třicet let. Chtěl jsem ji trochu ozvláštnit. Jako tradičně se hrálo, peklo prasátko, sešli se kamarádi, hrál fotbálek. A letos byla i soutěž, kdo bude mít nejoriginálnější pokrývku hlavy," doplnil Petr Janda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám