Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vánoce mají být svátky klidu a míru, ale ruku na srdce, ve skutečnosti se snažíme do konce roku všechno dohnat s jazykem na vestě. Až po novém roce většina z nás dokáže přeřadit z pětky na trojku a začít žít zase trošku normálně.

To ale není případ Dary Rolins (51), která jede svou životní jízdu stále turbo rychlostí. Důvodem je její stěhování z pronajatého domu v Šáreckém údolí do nově postaveného domu v Tuchoměřicích v okrese Praha-západ, který bude obývat s dcerou a partnerem Patrikem Rytmusem Vrbovským (47).

„Je pravda, že měsíc leden bude totálně ve znamení balení. Poslední den v měsíci totiž definitivně odevzdávám klíče a stěhujeme se do nového,“ popisuje zpěvačka ukončení pětileté životní etapy. „Z našeho domu v Šárce postupně mizí knihovna, obrazy, hračky. O víkendu stěhujeme moje oblečení. To bude teprve výživné,“ směje se Dara, která musela slíbit dcerce Lauře, že si vánoční stromeček ponechají do posledního dne.

Popová diva má se stěhováním dobré zkušenosti, za svůj život měnila místo bydliště prý už asi devětkrát. Tato změna je ale unikátní. „Stěhujeme se do domu, který je prostě konečně náš. Jsem důvěrně seznámená s každým vypínačem, dlaždičkou a baterií. Vybírala jsem barvy, materiály, dlouho si hrála s dispozicemi celého domu. Byl čas na to nedělat žádné kompromisy, jen opravdu to, co jsme skutečně chtěli,“ s nadšením uvádí Dara.

Reklama

Další články

Načítám