Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Čechách koncem roku sice teplota kolísala okolo nuly, některým šťastným jedincům se ale podařilo utéct do tepla.

Například vnadná modelka Eva Perkausová (30) po rozpačité premiéře filmu Modelky s.r.o. sbalila kufr a vyrazila k rovníku. V luxusním komplexu kráska jedla, meditovala, a jestli se také milovala, to nám nechtěla prozradit. Z dovolené ale poslala několik fotek, a vy se tak můžete potěšit pohledem na její pevné křivky. „Koncem roku přišla nabídka na focení na Maledivách, kterou jsem zároveň využila i pro načerpání nových sil. Nafotila jsem snímky v nádherném prostředí tropického ráje,“ nechala se slyšet blonďatá Playmate.

Modelce s obřím přírodním poprsím se bude bronzové opálení nyní hodit. Blondýna dostala další zajímavou zakázku s fotografem celebrit Filipem Matušinským na sérii reklamních fotek pro nejmenovaný pražský hotelový komplex spojený s vodním světem. „Abych dostala tuhle zakázku, tak jsem musela být přirozeně opálená. Bylo to tedy ideální spojení příjemného s užitečným,” říká Eva a dodává. „O Vánocích jsem našla pod stromečkem podvodní kameru s fotoaparátem, tak jsem se na dovolené pustila do filmování mořského světa. Tak snad se mi fotky povedly,” říká sexy blondýna s objemným přírodním poprsím, která se zkouší prosadit i jako herečka.

„Nechci to zakřiknout, ale loňský rok pro mě byl pracovně velice úspěšný. Zahrála jsem si v seriálu Znamení koně, kde jsem ztvárnila roli sekretářky po boku pana Miroslava Donutila, a v komedii Modelky s.r.o., kde jsem získala jednu z hlavních rolí,“ prozrazuje Eva, pro kterou je stěžejní studium produkce na vysoké škole. „Studium vysoké školy bylo snem mojí maminky a nechtěla bych ji zklamat. Netušila jsem, že mně produkce učaruje, a také práce s kamerou mě baví.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám