Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Kamila Hübch dokončila svoji první desku Rozepsaná, kterou točila s producentem Borisem Carloffem. Ten napsal první singl Hůř se vstává zpěvačce přímo na tělo a k singlu vznikl pochopitelně i klip, i když za poměrně dramatických okolností.

Zjevně došlo ke spiknutí všech Murphyho zákonů – na jedné lokaci v den natáčení netekla teplá voda a herec ve vaně málem umrzl, a ještě k tomu se ve vaně skutečně málem utopil, protože se Kamila hodně položila do role a držela ho pod hladinou, až od jeho úst pomalu přestaly vycházet bublinky.

Do toho klip málem nepřežila ani sama zpěvačka. Když se viděla v záběrech, tak málem dostala infarkt. Potvrdilo se její černé svědomí ohledně jídelníčku, který se Kamile před natáčením klipu kapku vymkl. A strčit váhu pod postel zjevně příliš nepomohlo.

Po zhlédnutí materiálu z natáčení ke klipu a údaje na osobní váze se zpěvačka lekla sama sebe a okamžitě vletěla do fitka. Kamila momentálně připravuje koncerty a živá vystoupení a váha naštěstí pro ni už klesla dolů o deset kilo.

Reklama

Další články

Načítám