Hlavní obsah
Článek

To jsou ale zprávy! Z okolí manželky Jiřího Menzela (†82) Olgy Menzelové (46), kteří mají tak volný vztah, že se z jednoho bokového Olze a jejímu tehdejšímu partnerovi Jaroslavu Brabcovi před šesti lety narodila dcera Anička, uniklo, že má být znovu těhotná. Pak už se ale zdroje rozcházejí. Zatímco jedny tvrdí, že tentokrát se dočká konečně zploditel oscarového snímku Ostře sledované vlaky, jiné se zase dušují, že otcem má být jakýsi tajemný multimilionář.

"Paní Menzelová se v tuto chvíli k této záležitosti nechce vyjadřovat. Za sebe ovšem mohu potvrdit, že manželé Menzelovi skutečně očekávají potomka," sdělila Super.cz blízká spolupracovnice Olgy Menzelové Hana Tietze krátce poté, co se budoucí maminku pokoušel náš server kontaktovat.

Vypadá to tedy, že Jiří Menzel, který však už dříve otcovství zavrhoval s tím, že v jeho věku by se mu nemuselo podařit předat plodu lásky úplně zdravé geny, změnil názor. A velkou roli v tom nejspíš hraje péče o nemanželskou Aničku, kterou si zamiloval.

Olze Menzelové se měsíce dařilo nosit na veřejnosti tak rafinované oblečení, že rostoucí bříško, které asi jen těžko bude výsledkem vydatného vykrmování, umně schovávala. V kuloárech še špitá, že by měla Olga rodit v nejbližších týdnech.

Reklama

Další články

Načítám