Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nádherné modelky Victoria’s Secret obvykle předvádějí svá těla v rafinovaných plavkách a spodním prádle. Muži se přitom kochají pohledem na ně.Ženám spíš přibývají mindráky. Tentokrát se ale pět krásek ze stáje „andílků“ této značky sešlo pro dobrou věc. Dívky v čele s Alessandrou Ambrosio pózovaly v newyorské posilovně SoulCycle, aby podpořily projekt léčby rakoviny. Jejich postavy však v upnutých legínách příliš zdravě nevypadaly, spíš působily, že se každou chvíli zlomí vejpůl.

Kromě Alessandry se dobročinné akce zúčastnily Candice Swanepoel, Erin Heatherton, Lily Aldridge a Lindsay Ellingson, které fotografům posílaly vzdušné polibky a úsměvy.

Jihoafrická modelka Candice Swanepoel byla stejně jako její čtyři kolegyně hodně štíhlá, ale před pár měsíci to bylo daleko horší. Její vyhublostí se začala zabývat dokonce i média a spekulovala o anorexii. V březnu totiž Candice spolu s Brazilkami Adrianou Limou a Alessadrou Ambrosio předváděla plavky Victoria’s Secret a i vedle velice hubené Alessandry vypadala jako kost a kůže.

Swanepoel tehdy na svou obhajobu uvedla, že má problém udržet si zdravou váhu kvůli svému náročnému pracovnímu nasazení. Po vlně kritiky se tak zřejmě rozhodla trochu víc jíst. Její postavě to jen prospělo.

Reklama

Další články

Načítám