Hlavní obsah
Článek

Představitel Oldřicha Líbala alias Olina v již skončeném seriálu Rodinná pouta na dozvuk loňských Vánoc jen tak nezapomene! Rostislav Novák mladší (35) podle dobře informovaného zdroje má totiž údajně vážně poškozený byt po požáru, který vznikl, když začal hořet vánoční stromek. Škoda rozhodně nepatří k nejmenším!

K události došlo v pondělí po poledni v Praze 10 – Strašnicích. „Začalo hořet od vánočního stromečku, byt to zasáhlo celý, je do značné míry poškozený,“ dozvěděli jsme se přímo na místě. Jestli měl herec na stromku zapálené svíčky, nebo požár vznikl kvůli porušeným elektrickým svíčkám, není jisté.

Umělce teď ale čeká docela náročná rekonstrukce. „Požár byl tak velký, že dokonce jednu příčku úplně posunul. Statik však rozhodl, že nejde o nebezpečnou situaci, protože se to netýkalo nosné zdi,“ informoval nás dále zdroj.

Rostislav Novák mladší se objevil i v seriálech Cesty domů, Clona nebo Cirkus Bukovsky. Nedávno získal hlavní roli ve filmu o Karlu Krylovi, dobře ho ale mohou znát i divadelní fanoušci, je principálem společnosti La Putyka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám