Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Móda na udílení Zlatých glóbů byla tento rok drzá a nesmlouvavá. Během letošního ročníku to nebyla nudná přehlídka klasické velké večerní s dlouhými sukněmi, ale návštěvníci byli na obvykle formální akci velmi originální.

Rafinovaně řešenou róbou z ateliéru Versace zaujala Kate Hudson. Manželka George Clooneyho (62) Amal Alamuddin (46) zase poutala pozornost černým modelem doplněným klasickými dlouhými bílými rukavicemi. Připomněli jsme si tak slavnou postavu Gildy, kterou ztvárnila nesmrtelná Rita Hayworth. Lavinu otazníků na sebe vrhl retro model od Chanela připomínající babiččinu noční košili, kterou na sebe vzala Keira Knightley (39). Diane Kruger nezaujala pouze modelem od Emilie Wickstead, ale také nápisem, kterým dávala najevo svou podporu boje proti terorismu.

Asi největší rebelie se dopustila Emma Stone, která se vykašlala na dlouhou večerní a vkráčela do hotelu v kalhotovém modelu od Lanvinu.

Na rudém běhounu před legendárním losangeleským hotelem Beverly Hilton se letos v přímém přenosu obrazně rozpoutala debata, jak má žena správně vypadat. Sledujte naši galerii a pokuste se sami na tuto otázku najít odpověď.

Kdo podle vás na Zlatých glóbech nejvíce rebeloval?
Amal Clooney
8,4 %
Keira Knightley
9,4 %
Diana Kruger
8,1 %
Emma Stone
17,2 %
Kate Hudson
56,9 %
Celkem hlasovalo 20505 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám