Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Totálně zlikvidovali primáckou konkurenci v podobě TopStaru s naprosto nevýraznou Ivou Kubelkovou na pozici moderátorky, přesto i jim místo existenční jistoty nyní hrozí průšvih! Super.cz se dozvěděl o docela zajímavých poměrech v bulvárním magazínu Prásk na Nově, který sice trhá rekordy ve sledovanosti, pomalu ale hrozí, že nebude mít kdo co vysílat!

„Je to asi nejlevnější pořad Novy, ale vedení to stejně nestačilo. Gabriele Mikešové nabídli jen poloviční úvazek, což sice vzala, ale stejně bude odcházet, protože by se tak neuživila, reportérka Silvie Miklošová jde také do pryč, sice prý na vlastní žádost, ale taky jsem něco slyšel o padáku, tak kdo ví, jak to je, a ve finále jediná, kdo to ještě nezabalil, je nádherná Veronika Sasková. V jednom člověku to nemůže utáhnout!“ tvrdí zdroj z Novy.

Ten nás taky informoval o tom, že moderátor tohoto pořadu, u něhož je s podivem, že s jeho vadou řeči není jeho otcem Josef Kokta, nepodepsal smlouvu na další půlrok a dohaduje se o podmínkách. Kdyby nakonec Nova couvla a nepřijala jeho diktát, mohlo by se také stát, že pořad přejmenují na Sásk a bude ho moderovat a všechny reportáže točit jedna jediná osoba, Veronika Sasková.

Nova si dala s vyjádřením na čas, nakonec v něm pochybnosti moc nerozptýlila. „V tuto chvíli neplánujeme změnu moderátora v pořadu Prásk. Ani v realizačním týmu nedochází k žádným razantním změnám, diváci se mohou těšit na svůj oblíbený pořad ve standardním čase,“ řekla za televizi PR koordinátorka Anna Suchá. Není ale jen na Nově, zda bude moderátor pokračovat a v týmu prokazatelně ke změnám, a to velkým, dochází…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám