Hlavní obsah
Článek

Křivky jako vypůjčené od sexy hrdinek z komiksu vlastní módní návrhářka a kamarádka z dětství Kim Kardashian (43) Nikki Lund. Dvaatřicetiletá blondýnka trávila minulý týden na pláži v Malibu, kde nevynechala ani jednu ze svých nejoblíbenějších volnočasových činností - surfování. V bikinách byla i díky svým proporcím nesmírně sexy při každém pohybu. Vysokou školu sex-appealu však předvedla až pod sprchou, kam si šla smýt sůl, jež na ní při surfování v moři ulpěla.

A komu tento poklad náleží? Jednomu z největších sukničkářů šoubyznysu, který je od Nikki o generaci starší, Richiemu Samborovi. Kytarista kapely Bon Jovi s návrhářkou oficiálně chodí půl roku, ale Nikki se nedávno nechala slyšet, že si spolu začali už před osmi lety, v jejichž průběhu se několikrát rozešli a zase to dali dohromady.

Lund o rockerovi, jehož náručí prošly i Heather Locklear, Denise Richards či zpěvačka Cher, hovoří v samých superlativech. Vynachválit si jej nemůže hlavně v sexu. Prý je to vážně úžasný milenec i ve svých pětapadesáti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám