Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Na udílení Zlatých glóbů nešlo jen o zhodnocení loňské filmové produkce, ale také o krásné ženy. A to samozřejmě nejen o ty, které díky svým hereckým výkonům pronikly do nominací.

O pořádný poprask se postarala Jennifer Lopez (54), jejíž přítomnost byla pro galavečer velmi příjemným zpestřením. Nestárnoucí čtyřicátnice opět potvrdila, že je neuvěřitelně sexy a oblékla odvážné šaty, v nichž dokonale prodala své tělesné přednosti.

Když se Jennifer Lopez objevila na pódiu v modelu, který poodhalil její ňadra a díky dlouhému rozparku v něm nezůstala utajena ani její ladná nožka, pánové v sále zatajili dech, což rozhodně nebylo způsobeno napětím před vyhlášením jedné z televizních kategorií.

O mocných ženských zbraních hudební hvězdy se zkušenostmi v Hollywoodu se na vlastní oči přesvědčil herec Jeremy Renner, který jí při zveřejnění vítěze asistoval. Spíše než obálka jej ale zaujal zpěvaččin dekolt. Když Lopez zažertovala, že jí situaci komplikují dlouhé nehty, její kolega s pohledem na poodhalených ňadrech pohotově dodal: „A máš taky glóby!“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám