Hlavní obsah
Článek

Říká se, že český šoubyznys je hodně malý rybníček, a tak je téměř jisté, že všichni spolu už něco měli, pokud jde o muže, tak spolu aspoň někde hráli. I když už je to třeba opravdu hodně dávno. To se stalo v případě Sagvana Tofiho (59) a Martina Dejdara (59).

Pánové se minulý týden poprvé potkali na divadelním jevišti, když začaly zkoušky nového muzikálu Mýdlový princ. "V divadle jsme spolu pochopitelně nikdy nehráli, protože já hrál jen ve svém představení Děti ráje," krčil rameny Sagvan Tofi, který bude s Dejdarem alternovat jednu z hlavních rolí. Vzhledem k tomu, že ani jeden z nich skoro nestárne, výběr to byl ideální.

Martin Dejdar si ale vzpomněl, že nejde o úplně první herecké setkání se Sagim. "Potkáváme se na hokeji, ale poprvé a zároveň naposledy jsme spolu hráli v roce 1986. To byl absolventský film Ondřeje Trojana, který se jmenoval Sedm, a byla to parafráze na Sedm statečných, kde bylo sedm tramvajových revizorů a jedním z nich byl právě Sagvan. Já jsem hrál vůdce té druhé bandy, tedy českého Calveru," řekl Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám