Hlavní obsah
Článek

„Jednou dopadnu jako Ladislav Vízek!“ předpovídá sám sobě bývalý špičkový fotbalista Tomáš Řepka (50), král blikanců a velký milovník pražské Sparty, který ve čtvrtek v centru Prahy slavil narozky. A pro tuhle věštbu, že bude pod srdcem nosit symbolicky paterčata v podobě rozměrného pivního pupku, má pádný důvod. Konec s aktivní kariérou se na něm podepsal tak, že má už zaděláno na slušné panděro a pěkně zfotrovatěl!

„Není k čemu blahopřát, jsem už starej. Už to cítím, že jsem dědek. S fyzičkou je to špatné. Pro mě je teď nejdůležitější jen rodina, nic jiného mě nezajímá,“ řekl Super.cz Tomáš, který hostům oslavy přikázal, aby všichni přišli ve sparťanských barvách. A sám si schválně vzal úzký dres, z kterého mu rostoucí břuch vylezl. „Roky nezastavíš. Nejsem seladon, ale chtěl jsem ukázat, že se nemám za co stydět. Miluju bejt doma, mít děti, užívat si rodinného života, což mi během kariéry uteklo. Že mám vanu, mi nevadí,“ tvrdí.

A kolik že váží? „Když jsem kopal ligu v Budějovicích, měl jsem 82 kilogramů, teď mám devadesát,“ přidal.

Mezi hosty nechyběli třeba Michal Novotný, Dominika Mesarošová nebo Jakub Kohák. A co bývalý špičkový obránce dostal od manželky Vlaďky Erbové (42)?

„Dárek už mám dávno. Ale ani nemůžu říct, o co jde, protože to je intimní doplněk. A dárky od kamarádů jsem upřímně ještě ani nevybalil, ta oslava byla velmi náročná a až do rána. Většinou mi ale dávají to, co ví, že mě potěší. Třeba ryby, nebo náramky a podobné věci,“ dodal oslavenec.

Reklama

Další články

Načítám