Hlavní obsah
Článek

Olympionička Eva Samková (30) má nabitý leden, pak ji ale čeká mírnější režim. „Tahle sezóna je volnější v tom, že první dva světové poháry nám zrušili, takže máme dost volno. Chtěla bych se dostat na surf,“ řekla Super.cz.

Ohledně náplně volného času má dost jasno, od nejlepší světové snowboardcrossařky bychom ani nečekali, že bude trávit dovolenou válením se u bazénu hotelového resortu.

I v létě ji lákají prkna. „Chci na pláž na Srí Lance, ale to je spíš až na léto, dřív nefunguje. V Egyptě do all-inclusive hotelu nechci. Fuj! Dovolenou ráda trávím aktivně. Plánujeme také, že bychom si po X Games udělali cestu po Kalifornii. Ale to je ještě otázka, jak se to povede,“ svěřila Super.cz své plány.

Evu jsme potkali, když od sponzora přebrala nové auto. To původní jde do dražby. S výtěžkem má velké charitativní plány. „Půlku z nich chci použít na snowboardcrossové kempy pro děti. Zbytek se použije na podporu neslyšících snowboardcrossařů. Pro děti a pro Tomáše Pazderu, mistra světa neslyšících, který jede na olympiádu a má velkou šanci to vyhrát,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám