Hlavní obsah
Článek

Mohli jsme od ní snad čekat něco jiného? Zrzavá moderátorka erotického pořadu Štěpánka Decastelo (45), která nedávno porodila syna Olivera, se do porodnice dostala jen pár hodin poté, co se se svým partnerem oddávala velmi náruživým hrátkám!

„Je pravda, že voda mi začala odtékat třicátého prosince v půl deváté večer. A přiznávám, že to bylo po tom, co jsme s přítelem Filipem zažili nějaké intimnosti. Nebylo to žádné těhotenské mazlení, sama jsem se divila té hodně divoké vášni,“ směje se Decastelo, která krátce před koncem roku přestala pracovat, a tak si asi říkala, že by si na svou práci moderátorky erotiky měla vzpomenout. Při milování prý tentokrát ale nestihla moc mluvit.

„Člověk musí zůstat ve formě. Ke konci těhotenství jsem měla trochu pauzičku, tak se to hodilo. Přece jenom nebudu točit o něčem, o čem nic nevím. Nesmím zakrnět,“ dodala vysmátá Štěpánka, která se už příští týden, tři týdny po porodu, vrací do práce.

Už před šesti lety se vyskytl podobný případ, kdy dítě přišlo na svět po milování. Týkal se bývalé moderátorky původního Prásku a současné šéfky seriálů Novy Lenky Hornové. „Jde o to, že když se pomilujete, mužské spermie mohou spustit porod. Tak jsme si večer zaindukovali a ve čtyři ráno mě probudily předporodní stahy,“ prozradila tehdy Hornová časopisu Uzlíček.

Reklama

Další články

Načítám