Hlavní obsah
Článek

Miroslav Donutil (73) a Miroslav Vladyka jistě do konce života nezapomenou na filmovou scénu z Románu pro muže, když před nimi žhavá holčina Tatiana Pauhofová (31) předvedla vášnivý striptýz a oba dva si při tom mohli detailně prohlédnout její nahé poprsí. Teď tahle „nestoudnice“ z filmového plátna bude představovat slavnou Lídu Baarovou!

Slovenská herečka (známe ji také například z televizního třídílného seriálu Hořící keř) totiž dostala hlavní roli ve filmu o kontroverzní prvorepublikové divě, o nějž je obrovský zájem ještě dávno před natáčením. Další důležitou postavu, Josepha Goebbelse, ztvární rakouská megahvězda Karl Markovics. „Přítele Baarové Gustava Fröhlicha ztvární známý německý herec Gedeon Burkhard, kterého proslavil seriál Komisař Rex nebo nezapomenutelná role v Hanebných panchartech Quentina Tarantina,“ tvrdí tvůrci.

Film s rozpočtem 80 miliónů korun bude režírovat Filip Renč (58), který je rád, že po čtrnácti letech příprav může začít natáčet se silným producentem. „Nebude se jednat o životopisný film o Lídě Baarové, ale jen o nejzásadnější úsek jejího života, který ovlivnil jak její kariéru, tak osud její rodiny. Její podlehnutí moci, slávě a úspěchu bylo velice kontroverzní a rozporuplné. Ta hranice mezi hvězdnou slávou a životním peklem je velice tenká,“ říká.

O biják už teď mají zájem filmové společnosti z Velké Británie nebo USA. V zahraničí se bude distribuovat pod názvem Ďáblova milenka.

Reklama

Další články

Načítám