Hlavní obsah
Článek

Čtyřiatřicetileté Angličance Lauře Pell se zhmotnila noční můra každé ženy. Během pár měsíců bez svého přičinění narostla do obřích rozměrů. Kdysi štíhlá a mimořádně krásná Angličanka z Northamptonu se změnila k nepoznání kvůli záhadné nemoci, kvůli níž neustále přibírá na váze a otéká.

Ještě v létě vážila Laura 58 kilogramů, během uplynulých šesti měsíců ale nabrala neuvěřitelného půl metráku! Lékaři si s jejím stavem nevědí rady a označili jej za ‚obtížný případ‘. Vědí pouze, že žena v sobě začala zadržovat nadměrné množství vody.

Mladá Britka se obává, že se kvůli rychlému přibývání váhy brzy nebude moci ani hýbat. Již nyní ji při téměř dvojnásobné váze, než byla zvyklá, vysiluje i obyčejná chůze. Její život se prý proměnil v peklo. Své dřívější oblečení číslo 38 může hodit do popelnice, momentálně si pořizuje nový šatník ve velikosti 52.

Nový vzhled jí kromě osobního života ruinuje i ten profesní. Sekla i s prací vizážistky, kdy často líčila i nevěsty na svatby. „Utápím se v absolutní agónii. Špatně se pohybuji. Posledních šest měsíců bylo peklo. Nemám žádnou radost ze života. Když jste tlustí, máte dojem, že budete ochablí a roztřesení, ale moje kůže je úplně napjatá a hladká. I když to tak nevypadá, jím méně, než kdy dřív,“ trápí se svým stavem mladá žena.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám