Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po rozchodu s Vandou Hybnerovou odstartoval Saša Rašilov další životní etapu po boku nové partnerky. A vztahu s ní věří natolik, že si její jméno nechal vytetovat na paži. Rašilovovo tělo tak zdobí vzkaz Miluji Tě a jméno Věruška.

S Věrou Miťkovou si herec začal ještě předtím, než s Hybnerovou ohlásili rozchod. Tvrdili sice, jak už to tak bývá, že nikdo třetí není, to ale nebyla úplně pravda. Buď jak buď, Rašilov po boku nové partnerky prožívá tak šťastné období, že si zasloužilo být zaznamenáno do kůže.

Tetování si mohli všimnout návštěvníci představení Mlčky křičet pražského Studia Hrdinů, kde Rašilov hraje jednu z hlavních úloh. Ta mu předepisuje vystřídat mnoho kostýmů a ty mění přímo na jevišti před publikem.

Herci moc přejeme, aby mu vztah s Věruškou vydržel a jednou mu nezbyla jen inkoustová vzpomínka stejně jako někdejšímu snoubenci Dominiky Mesarošové...

Co říkáte na Rašilovovo gesto?
Skvělý nápad!
1,4 %
Snad si to dobře rozmyslel...
5,1 %
Je to hloupost, nejsem zastánce takových vyznání
93,5 %
Celkem hlasovalo 46928 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám