Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Alice Bendová (50) vyměnila manžela, který jí prý připravil krušné chvilky, za o 11 let mladšího partnera a září spokojeností. Klape jí to jak v soukromém životě, tak po pracovní stránce. Na otázky ohledně svatby s přítelem Michalem Topolem ale odpovídá opatrně.

Svou roli v tom hrají neblahé zkušenosti a možná je veselek přejedená i kvůli roli v seriálu Svatby v Benátkách, kde hraje spolumajitelku svatebního salonu. Toto téma je tak jejím téměř každodenním chlebem a mít na sobě svatební šaty tak není nic vzrušujícího, z čeho by se jí rozbušilo srdce.

Když už by se Topolovi povedlo si Alici odvést k oltáři, v šatech podobným těm, v nichž se fotila kvůli seriálu, by to nebylo. „Šaty jsou krásné, ale já mám raději klasické princeznovské šaty s dlouhou vlečkou. Nemusely by mít ani obruč a klidně by mohly mít i korzetový živůtek. Líbí se mi šaty z francouzské krajky a spíš než bílé bych dala přednost barvě šampaňského,“ svěřila herečka.

Související témata:

Další články

Načítám