Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo by neznal partičku ze seriálu Teorie velkého třesku. Pokud i vy patříte mezi fandy tohoto sitkomu z intelektuálního prostředí mladých fyziků a jejich něžnějších poloviček, vězte, že herci jsou ve skutečnosti mnohem starší.

Všechny hlavní hvězdy seriálu se sešly ve středu večer v losangeleském Nokia Theatre na předávání 41. ročníku People's Choice Awards, kde byla představitelka Penny Kaley Cuoco-Sweeting vyhlášena nejlepší komediální herečkou roku. Několik cen si odnesl i seriál jako takový.

A kolik je hercům ve skutečnosti let? Zmiňovaná Kaley je v podstatě mezi kolegy se svými 29 lety mladé kuře, takový ‚Sheldon‘ Jim Parsons je naopak nejstarší, v březnu oslaví dokonce 42. narozeniny. Johnnymu Galeckimu jako Leonardovi je 39 let, stejně jako ‚Amy‘ Mayim Bialik. O pět let mladší jsou pak Melissa Rauch hrající Bernadette a ‚Howard‘ Simon Helberg. Druhý nejmladší je Rajesh, jehož hraje Kunal Nayyar (33).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám