Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Australská zpěvačka Sia (39) se postarala o pořádný rozruch ještě předtím, než se její nová píseň stačila stát rádiovým hitem. Videoklip k songu Elastic Heart, ve kterém se objevují pouze dva herci, budí rozporuplné reakce. A zatímco jedni vnímají silný příval emocí, druzí za ním vidí náznaky pedofilie.

Zpěvačka se znovu spojila s režisérem Danielem Askillem, který se již postaral o klipy k jejím hitům Chandelier a Breathe Me. Proto padla volba znovu na dvanáctiletou baletku Maddie Ziegler. Problémem se ukázalo být obsazení osmadvacetiletého herce, kterým je Shia LaBeouf, jehož po jeho výkonu někteří připodobnili k ‚dětskému predátorovi‘.Maddie se Shiou přitom ztvárňují zvířata zavřená v kleci. Zpěvačka celým jménem Sia Furler se již dotčeným veřejně omluvila.

„Vše, co k tomu mohu říct, je, že mým záměrem bylo pouze vyjádření emocí, které dokázali ztvárnit pouze tito dva. Omlouvám se těm, koho se to dotklo. Nechtěla jsem nikoho znepokojit,“ vyjádřila se Sia.

Související témata:
Pedofilie

Reklama

Další články

Načítám