Hlavní obsah
Článek

Románek mezi slavným hercem a nadějnou modelkou před Vánoci skončil a Leonardo DiCaprio tak do Nového roku vstoupil s čistým štítem a prázdnou ložnicí. Jeho bývalce Toni Garrn přítomnost muže očividně schází.

Ani modelka s německými kořeny věčného proutníka nezkrotila a skončila tak jako jeden z úlovků na seznamu jeho trofejí, stejně jako Gisele Bündchen či Bar Refaeli. Leonardo sice s touto kočičkou randil rok a půl, což je vzhledem k jeho avantýrám slušný výkon, ale nikdy ji na červeném koberci neukázal jako svůj oficiální doprovod.

Slavný herec rozchodem neutrpěl, protože si je moc dobře vědom toho, že pro modelky bude vždy atraktivním zbožím. A to i navzdory tomu, že v poslední době výrazně "zfotrovatěl".

Hvězda filmů Titanic, Letec či Vlk z Wall Street už byla spatřena ve společnosti kočiček v bikinách, takže zřejmě nestrádá jako Toni Garrn, která si nedostatek sexu kompenzuje na pláži, kde si z písku vytvořila obří pánské přirození. Jde o její nenaplněnou touhu, či narážku na Leonardovu výbavu?

Reklama

Další články

Načítám