Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Vanda Konečná kojila svoji dceru Lauru do jejích pěti let. Skoro to vypadalo, že to vydrží až do chvíle, kdy dcera půjde na základní školu. "Bylo mi to kvůli komplikovanému porodu doporučeno lékaři. Řekli mi, ať to nelámu přes koleno, ať naslouchám dítěti. Ona do pěti let nic jiného nejedla, jen mlíčko, žádné příkrmy. Bylo těžké ji pak odstavit," řekla Super.cz Vanda.

Její ňadra to prý ale nepoznamenalo a žádný zásah plastického chirurga nepotřebovala. "Je to podle mě dobrý. Dokonce dlouhé kojení doporučují i doktoři, prý je pak menší pravděpodobnost onemocnění prsou," upřesňuje herečka, která ve filmu Fotograf hraje první manželku Jana Saudka. Své vnady ale neodhalí.

Sama si nedovede představit, že by měla partnera, jako je Jan Saudek. "Jsem moralistická ikona, jsem staromódní, věrný a loajální typ. Když už si vyberu, tak napořád," vysvětluje Vanda, která je rozvedená a nyní i nezadaná.

"Nemám muže. Užívám si svobody. Byla jsem zamilovaná, všechno jsem si prožila, bylo to krásný. Ale teď, ve 43 letech, už jsem možná chytrá, užívám si vlastního života. S láskou je spojená i druhá strana - trápení, a já už se natrápila dost. Chci být spokojená, šťastná. Mám svoji holčičku, kamarády, lásky mám dostatek," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám