Hlavní obsah
Článek

Jestli je možné o Josefu Rychtářovi (65), který se jakousi souhrou okolností krátce před smrtí Ivety Bartošové (†48) stal jejím právoplatným manželem, dá říct něco s jistotou, je to fakt, že vůbec nemá soudnost. Dokázal to mnoha věcmi, ať už ukazováním urny s ostatky zpěvačky, její zaschlé krve na kameni a vlasů z kolejiště, na němž zemřela, pokračovat bychom mohli ale dále. Teď ale všemu nasadil korunu. Ostře totiž zaútočil na Ivetina syna Artura Štaidla (27) a dokonce mu i vyhrožuje!

Rychtářovi se nelíbí, že si Artur „dovolil“ zahájit úkony prodeje vily po své matce, kterou zdědil. Vše tomu podle vdovce nasvědčuje, už třeba jen to, že nechal odpojit plyn, což se v případě prodeje nemovitosti běžně dělá. Rychtář z toho dostal záchvat „spravedlivého“ hněvu a proti nebohému hochovi, který byl léta zmítán manýrami své zesnulé matky a je největší obětí celé té tragédie, veřejně vystoupil.

Tvrdí, že se vzdal práva na dům (i kdyby ne, sám se zapřísahal, že v závěti Iveta vše odkázala synovi), s tím, že se do něj Artur nastěhuje. Ten by ale musel být padlý na hlavu, protože právě v tomhle prostředí prožil nejhorší okamžiky života. V jakém stavu tu občas svou maminku, kterou nadevše miloval, často jako nedospělý hoch nacházel, si ani neumíme představit. Každý trochu citlivý člověk proto chápe, že se zlých vzpomínek v podobě vily bude chtít zbavit. Ne tak říčanská „mlátička“, která Arturovi nyní vyhrožuje, že proti němu rázně zakročí.

„Iveta rozhodně nechtěla, aby dům někdy prodal. Ještě nevím, co podniknu, ale Arturovo jednání se mi opravdu nelíbí. Je možnost, že se obrátím na správkyni dědického řízení a nějak tomu celému zabráním. Musíme to nějak vyřešit,“ hřměl v deníku Aha! Rychtář. Pokud však v závěti není pasáž, že Arturovi náleží nemovitost pouze v případě, že si ji ponechá a nezbaví se jí, může si její krátkodobý manžílek tvrdit, co chce, a moc mu to nepomůže. Ledaže by ještě vybral pár skládek, našetřil nějakou tu kačku a dům si od Artura koupil…

Reklama

Další články

Načítám