Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herce Gustava Bubníka jsme měli naposledy možnost vidět v seriálu Doktoři z Počátků. Většina lidí si ho ale pamatuje coby dětskou hereckou hvězdu. Zahrál si například ve filmech Odysseus a hvězdy, Láska na druhý pohled či Má láska s Jakubem. Proslavil se i v televizních seriálech Pan Tau, Území bílých králů a mnoha dalších.

Herec, jenž byl prvním manželem Ilony Svobodové a který propůjčil hlas Tomu Cruiseovi a Charliemu Sheenovi, se před dvěma roky po dvaceti letech objevil i na divadelních prknech. Momentálně ho můžeme vidět v představení divadla DAG Caligula, kde, jak už název napovídá, ztvárňuje šíleného římského císaře.

V jedné ze scén se polonahý Bubník vrhá na herečku Zuzanu Slavíkovou známou díky moderování show Nejslabší! Máte padáka!. A jak je vidno, dva roky po padesátce někdejší dětské herecké hvězdě narostlo pořádné břicho! Slavíková se v představení pro změnu objevila bez podprsenky, a vystavila tak na odiv svá povislá ňadra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám