Hlavní obsah
Článek

Neuvěřitelné se stalo skutečností. Ornella Štiková (31) se dostala na televizní obrazovky České televize! Naštěstí se jedná jen o povedenou parodii ve zbrusu novém pořadu Boj o koláč.

Blonďatou paruku si na hlavu nasadil herec Tomáš Jeřábek, známý coby tlustý bankéř z reklamy. Na první pohled ale vypadal spíše jako korpulentní matka Ornelly Monika Štiková.

Jeřábek v ženských šatech a paruce utíkal před Markem Danielem, známým z filmu Protektor i seriálu České století, kde si zahrál Václava Havla. Daniel tentokrát v osobité scénce ztvárňoval příslušníka komunistické tajné policie StB. „Ornello, moje nádherná bohyně, já jsem se do tebe zamiloval,“ vrhá se na mladou Štiku a osahává jí ňadra.

Ta ho však sejme kabelkou a rázně ho odpálkuje: „Nes*r se do mě, nejseš slavnej,“ utne všechny snahy „tajného“ falešná Štiková. Celou scénku s netypickou Ornellou si prohlédněte v naší ukázce.

V pořadu Boj o koláč, který má na svědomí režisér Marek Najbrt, se to podobnými scénkami bude jen hemžit. Pětice herců (kromě Jeřábka a Daniela to jsou Josef Polášek, Bára Poláková a Tomáš Měcháček) se v každém díle stává pěti různými postavami, které vzájemně soupeří o titul nejlepšího komika televizní zábavy.

„Báru Polákovou například uvidíme v roli travičky nebo dětmi milované včelky Máji, Tomáš Jeřábek ztvárnil i dobrého vojáka Švejka a Marka Daniela s Josefem Poláškem uvidíme v kostýmech Vinnetoua a Old Shatterhanda,“ řekla o novém formátu Kateřina Ondřejková, kreativní producentka České televize. Boj o koláč uvidí diváci na ČT2 od 9. ledna.

Reklama

Další články

Načítám