Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera hereckého sexsymbolu s maďarským původem Zsa Zsy Gabor (97) a jednoho z jejích devíti manželů Conrada Hiltona, který založil síť luxusních hotelů, zemřela ve věku 67 let. Francesca Hilton prodělala v pondělí večer mrtvici a navzdory pokusům o její záchranu snoubencem Michaelem Natsisem a následně i lékaři z nemocnice Cedars-Sinaj v Los Angeles se ji již nepodařilo oživit.

Úmrtí bývalé fotografky, která se dlouhodobě potýkala s chudobou a neměla ani vlastní střechu nad hlavou, potvrdil její přítel a mluvčí v jedné osobě Edward Lozzi. Podle něj byla Francesca poslední dobou pod velkým tlakem, jelikož jí její nevlastní otec Frederic von Anhalt zakázal přístup do domu její slavné matky, která trpí demencí, nemůže mluvit a je dlouhodobě upoutána na lůžko. V roce 2011 jí navíc musela být amputována pravá noha nad kolenem.

Francesca, která se v minulosti živila jako profesionální fotografka, komička a novinářka a kdysi měla vztah i se zesnulým hercem Peterem Sellersem, měla s manželem své matky vleklé spory. Několik hodin před smrtí údajně telefonicky hovořila se svým právníkem, jak má v případu zákazu navštěvování matky postupovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám