Hlavní obsah
Článek

Má to ale pech! Jako by nestačilo, že ho velká část národa považuje za někoho, kdo má velký podíl na skoncování Ivety Bartošové (†48) se životem, jako by už nepykal za své často dost podivné chování tím, že přišel ve své zabezpečovací firmě o pěknou řádku klientů, teď má Josef Rychtář (65) ještě pořádnou kaňku na obchodní pověsti. Jedna z firem, kterou hlídá, totiž přišla o zboží za milión korun!

K události (více o ní na serveru Novinky.cz) došlo koncem roku 2014. Neznámý lupič vzal ve zlatnictví v Říčanech šperky za milión korun. A nebýt toho, že kolemjdoucí je prchajícímu lapkovi vytrhl z ruky a mohly se tak vrátit k majiteli, ostraha prodejny od Rychtáře by provozovateli zlatnictví v tu chvíli byla úplně na nic.

Dlužno však podotknout, že majitel podniku si Rychtářovu firmu vybral hlavně kvůli možným krádežím v noci, kvůli nimž je zlatnictví zapojeno na Rychtářův centrální pult. Ve dne by musela být velká náhoda, aby v případě přepadení dorazil říčanský bijec na místo na základě upozornění alarmu dřív než policie, která sídlí o pár metrů blíže než firma vdovce po Ivetě Bartošové, a lup mu zabavil. Přesto mu to na pověsti nepřidalo.

„Mezi lidmi v Říčanech se už šušká, že přepadení nezabránil. Vyčítala bych mu leccos, ale za tohle proboha přece fakt nemůže! Lidé jsou občas úplně nesoudní,“ diví se jedna z místních, která nás o drbech na Rychtářovu adresu informovala.

Reklama

Další články

Načítám