Hlavní obsah
Článek

Herce Jana Šťastného (58) si divačky oblíbily v Ordinaci v růžové zahradě, kde ovšem už před třemi lety podlehl rakovině. Teď jej ale čeká výzva v novém seriálu Všechny moje lásky, kde bude hrát ženáče, který hledá útěchu u sousedky v podání Veroniky Žilkové (62).

Po Ordinaci dostal Šťastný šanci u konkurence. Pro Českou televizi ztvárnil epizodní roli v seriálu Vraždy v kruhu a příležitost mu dala i Prima, kde si v seriálu Všechny moje lásky zahrál partnera Miluše Šplechtové.

Jejich manželství ale není příliš ideální. Zatímco jeho seriálovou ženu to táhne za starostou v podání skutečného manžela Jana Hrušínského, on bude mít blízko k Veronice Žilkové. Na to, zda jejich sousedský vztah přeroste v lásku, však nejspíš zatím neznají odpověď ani samotní herci.

Diváci se v novém seriálu, který odstartuje 25. ledna, mohou těšit i na princeznu z pohádky Nejkrásnější hádanka Veroniku Kubařovou. Ta na obrazovce Žilkové nahradí Agátu, protože si zahraje její dceru Míšu, jejíž neplánované těhotenství zasáhne do chodu celé rodiny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám