Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známí herci Marek Daniel (Protektor) a Josef Polášek (Vyprávěj) se na obrazovkách České televize pořádně odvázali! Ve zbrusu novém alternativním pořadu Boj o koláč se pod režijní taktovkou Marka Najbrta proměnili ve Vinnetoua a jeho věrného pokrevního bratra Old Shatterhanda.

Na tom by nebylo vůbec nic divného, kdyby se Vinnetou na Old Shatterhanda nevrhnul a vášnivě ho nepolíbil. U milostného laškování to ale neskončilo. Rozdováděný náčelník Apačů se totiž se svým bílým bratrem oddával milostným hrátkám a přímo na obrazovkách se svlékl a odhalil pozadí! Bizarní scénku z nového pořadu si prohlédněte ve videu.

Kromě Marka Daniela a Josefa Poláška se můžeme těšit také na Báru Polákovou, Tomáše Měcháčka a Tomáše Jeřábka. Pětice herců se v každém díle stává pěti různými postavami, které vzájemně soupeří o titul nejlepšího komika televizní zábavy.

„Tak trochu jsme se inspirovali rozličnými talentovými show, a proto se i děj Boje o koláč odehrává ve dvou prostředích. Na jevišti, na kterém probíhá hlavní program pro diváky a také v zákulisí, kde herci i komické postavy, které reprezentují, po vzoru reality show, glosují své výkony, ale i výstupy svých konkurentů,“ prozradila o novém formátu Kateřina Ondřejková, kreativní producentka České televize.

„V zákulisí se nám herci pořádně rozjeli. A to nejen Marek Daniel s Josefem Poláčkem v kostýmech Vinnetoua a Old Shatterhanda. Báru Polákovou například uvidíme v roli Travičky nebo dětmi milované včelky Máji, Tomáš Jeřábek ztvárnil jak dobrého vojáka Švejka, tak například Ornellu Štikovou,“ dodala Ondřejková.

Reklama

Další články

Načítám