Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Američanku Farrah Abraham jistě nelze považovat za odpůrkyni plastických operací, ve svých třiadvaceti jich má za sebou už několik. Začalo to nosem a bradou, pokračovalo přes opakované zvětšení ňader a zatím skončilo napícháním rtů. Právě to se ale mladé slavomance, která o sobě dala poprvé vědět v reality show stanice MTV 16 a těhotná a následně v pokračování Náctiletá máma, nepěkně vymstilo.

Abraham sdílela na svém Instagramu odstrašující případ. Reakce na vpichy injekcemi, které jí měly zajistit svůdnější ústa, z ní učinily spíš dočasnou kreaturu. Farrah tak dokázala ‚kačeří výraz‘ povýšit na další úroveň. Není divu, že tentokrát se to již neobešlo bez pobytu v nemocnici.

„Ne že by mi kamarádky neříkaly, že mě nevarovaly,“ přiznala matka téměř šestileté dcery Sophie, která v roce 2013 šokovala natočením pornofilmu s Jamesem Deenem Farrah Superstar: Backdoor Teen Mom.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám