Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že i hvězdy potřebují na červený koberec hodně vylepšit, o tom dnes už nikdo nepochybuje, ale když je rozdíl až tak markantní jako v případě bleďoučké Gwyneth Paltrow, už se jedná pomalu o klamání veřejnosti...

Dvaačtyřicetiletá herečka, která si v roce 1998 odnesla domů Oscara za roli v romantickém snímku Zamilovaný Shakespeare, byla jednou z prvních slavných žen, které se na sociálních sítích nestyděly zveřejnit odlíčenou tvář, přestože u Gwyneth jako přírodní blondýnky jde o radikální změnu. A tentokrát zašla éterická Američanka, která právě prochází rozvodem s frontmanem kapely Coldplay Chrisem Martinem, ještě dál. Na Instagramu vystavila vedle sebe své fotky ‚před a po‘ zásahu vizážistky.

Paltrow, kterou jsme obdivovali ještě například v thrillerech Sedm, Dokonalá vražda či Talentovaný pan Ripley nebo komediích Těžce zamilován a Letuška 1. třídy, tak znovu odhalila, v čem tkví tajemství atraktivity mnohých celebrit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám