Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle je neuvěřitelné. Super.cz sledoval, jak vypadá casting na roli ve videoklipu moderátora Zdeňka Podhůrského, který se hodlá marně prosadit i jako zpěvák. Už několik let vystupuje se svojí kapelou Under Hill. A začíná točit nový klip k písni o lásce.

Na kamarádovu zahradu s bazénem si v rámci castingu pozval sexy kočičky a volil, která bude jeho partnerkou. Mimo jiných lepých děv se zastavila i hvězdička Ordinace v růžové zahradě, která nedávno v pořadu 13. komnata prozradila svůj příběh. Nikol Kouklová nemusela být ani zdaleka tak půvabná, jak je. Prodělala těžkou havárii a za svůj vzhled vděčí umění plastických chirurgů.

Nikol si vyfasovala číslo osm. Pak stejně jako ostatní dívky absolvovala líbačku s Podhůrským. Také se s ním v šatech koupala v bazénu. Je jasné, že promočená látka ukázala téměř vše. Otázkou je, jakou z toho bude mít radost její přítel, syn herce Karla Heřmánka, s nímž už nějaký čas randí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám