Hlavní obsah
Článek

Chlapci z dua Dae Men strávili několik týdnů v Las Vegas. Každá žena, která je viděla, byla z jejich vypracovaných figur nadšená. Něco takového snad ještě ve městě, které vzniklo díky financím nejslavnějších gangsterů, neměli. I když si vyšli jen na vycházku, Američkanky z nich nespustily oči. A když se šli koupat k hotelovému bazénu, bylo narváno víc než na delfíní šou.

Dae Men v Las Vegas nejen pracovali, ale také poznávali město hazardu jako turisté. A náležitě si výlet do zámoří užili. A co oni sami o tomto nikdy nespícím městě říkají? Reagovali jako by v životě neviděli žádný film z tohoto prostředí. Naprosto jim spadla čelist nadšením.

„Výlet do Las Vegas jsme si velmi příjemně užili. V centru města jsou hotely, které nás překvapily svojí velkostí a výzdobou. V každém hotelu je obrovské kasino, součástí je též nákupní zóna majicí desítky obchodů a divadla. Představení v nich jsme hojně navštěvovali. Nejvíc se nám líbili Cirque du Soleil, kteří jsou pro nás velkou inspirací. Také jsme navštívili přehradu Hoover Dam, která je impozantním stavitelským dílem," pěli Petr a Zdeněk ódy s tím, že se ale těšili na návrat domů.

Reklama

Další články

Načítám