Hlavní obsah
Článek

Modelka a moderátorka Martina Gavriely (45) je rozvedená. Ačkoli s manželem Arielem Gavriely, se kterým má dceru Jessicu (10) a syna (8) Antonia nežije již více než šest let, stále za něj byla vdaná. "Bylo to složité. Manžel žije mimo Českou republiku, schovává se a tak rozvod nebyl úplně jednoduchou záležitostí," řekla Super.cz Gavriely.

Nyní se konečně pro průtazích dočkala. "Jsem už v podstatě rozvedená. Do 10 dnů to bude pravomocné a konečně budu volná," přiznala Martina, která se ale nevrátí ke svému dívčímu jménu a nadále si nechá příjmení Gavriely. "Jmenují se tak obě moje děti, to je hlavní důvod," vysvětluje.

Moderátorka byla vdaná za manžela deset let. Poslední roky ho ale vůbec neviděla, stejně tak jejich děti. Ariela Gavriely hledá interpol, ani moderátorka netuší, kde se nachází.

Po rozchodu s manželem Martina pět let žila s hokejistou Radkem Dudou, nyní je již více jak rok šťastná po boku muzikanta Marcuse Trana.

Žijí společně v domku v Chýni. "Marcus je naprosto skvělej chlap, se kterým počítám do budoucna. A další dítě? Bavíme se o tom," dodala nádherná Gavriely.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám